Υλικά:
1 φλιτζάνι βρασμένη κινόα
90γρ βρασμένο ή ψητό κοτόπουλο
2 1/2 φλιτζάνια σπανάκι (baby)
1 πορτοκάλι σε φέτες
1/3 φλιτζανιού ρόδι (καθαρισμένο)
1/3 φλιτζανιού φυστίκια Αιγίνης
2 κ.σ κατίκι Δομοκού
Για το dressing:
3 κ.σ μηλόξυδο
1 1/2 κ.σ ελαιόλαδο
1 κ.γ σκόρδο τριμμένο
2 κ.γ μουστάρδα
2 κ.γ μέλι
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Αφού βράσουμε την κινόα μέχρι να μαλακώσει, πλένουμε καλά το σπανάκι και κόβουμε σε φέτες το πορτοκάλι και το κοτόπουλο.
Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά της σαλάτας, ετοιμάζουμε το dressing και περιχύνουμε ανακατεύοντας καλά.
Commentaires