Υλικά:
4 φλιτζάνια φρέσκα ροδάκινα
3 κουταλιές της σούπας σιρόπι αγαύης ή μέλι
1/2 φλιτζάνι γιαούρτι χαμηλών λιπαρών
1 κουταλιά της σούπας χυμό φρέσκου λεμονιού
Εκτέλεση:
Ρίχνουμε τα φρέσκα ροδάκινα, το σιρόπι αγαύης (ή το μέλι), το γιαούρτι και το χυμό λεμονιού στο μπλέντερ και χτυπάμε για περίπου 5 λεπτά, μέχρι να γίνει κρεμώδης.
Μόλις είναι έτοιμο το βάζουμε σε ένα μπολ και το τοποθετούμε στην κατάψυξη για 2-3 ώρες.
Μπορείτε να σερβίρετε με δάκρυα μαύρης σοκολάτας για μεγαλύτερη απόλαυση!
Comments