top of page
Image by Brooke Lark

NutriBlog

Εικόνα συγγραφέαΔέσποινα Ξανθοπούλου

Παγωτό ροδάκινο!

Υλικά:

  • 4 φλιτζάνια φρέσκα ροδάκινα

  • 3 κουταλιές της σούπας σιρόπι αγαύης ή μέλι

  • 1/2 φλιτζάνι γιαούρτι χαμηλών λιπαρών

  • 1 κουταλιά της σούπας χυμό φρέσκου λεμονιού


Εκτέλεση:


  • Ρίχνουμε τα φρέσκα ροδάκινα, το σιρόπι αγαύης (ή το μέλι), το γιαούρτι και το χυμό λεμονιού στο μπλέντερ και χτυπάμε για περίπου 5 λεπτά, μέχρι να γίνει κρεμώδης.

  • Μόλις είναι έτοιμο το βάζουμε σε ένα μπολ και το τοποθετούμε στην κατάψυξη για 2-3 ώρες.

  • Μπορείτε να σερβίρετε με δάκρυα μαύρης σοκολάτας για μεγαλύτερη απόλαυση!



Comments


bottom of page