Υλικά:
100γρ ινδοκάρυδο τριμμένο
125γρ παγωμένες φράουλες
1 κουταλιά της σούπας βανίλια υγρή
3 κουταλιές της σούπας σιρόπι σφενδάμου
Επικάλυψη:
85γρ μαύρη σοκολάτα
1 κουταλάκι του γλυκού λάδι καρύδας
Εκτέλεση:
Σε ένα μπέντερ ρίχνουμε το ινδοκάρυδο, τις παγωμένες φράουλες, την βανίλια και το σιρόπι σφενδάμου και χτυπάμε καλά μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα.
Πλάθουμε 8 με 10 μπουκίτσες και τις τοποθετούμε σε μια πιατέλα.
Σε μπεν μαρί λιώνουμε την μαύρη σοκολάτα με το λάδι καρύδας.
Με ένα μεγάλο κουτάλι ρίχνουμε τις μπουκίτσες μέσα στην λιωμένη σοκολάτα για να απλωθεί καλά.
Αφαιρούμε με ένα κουτάλι και τις αφήνουμε στο ψυγείο για 10 λεπτά μέχρι να κρυώσει.
Comments