top of page
Image by Brooke Lark

NutriBlog

Εικόνα συγγραφέαΔέσποινα Ξανθοπούλου

Μπουκίτσες με καρύδα και φράουλες!

Υλικά:

  • 100γρ ινδοκάρυδο τριμμένο

  • 125γρ παγωμένες φράουλες

  • 1 κουταλιά της σούπας βανίλια υγρή

  • 3 κουταλιές της σούπας σιρόπι σφενδάμου

Επικάλυψη:

  • 85γρ μαύρη σοκολάτα

  • 1 κουταλάκι του γλυκού λάδι καρύδας


Εκτέλεση:

  • Σε ένα μπέντερ ρίχνουμε το ινδοκάρυδο, τις παγωμένες φράουλες, την βανίλια και το σιρόπι σφενδάμου και χτυπάμε καλά μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα.

  • Πλάθουμε 8 με 10 μπουκίτσες και τις τοποθετούμε σε μια πιατέλα.

  • Σε μπεν μαρί λιώνουμε την μαύρη σοκολάτα με το λάδι καρύδας.

  • Με ένα μεγάλο κουτάλι ρίχνουμε τις μπουκίτσες μέσα στην λιωμένη σοκολάτα για να απλωθεί καλά.

  • Αφαιρούμε με ένα κουτάλι και τις αφήνουμε στο ψυγείο για 10 λεπτά μέχρι να κρυώσει.



Comments


bottom of page