top of page
Image by Brooke Lark

NutriBlog

Εικόνα συγγραφέαΔέσποινα Ξανθοπούλου

Μηλόπιτα

Υλικά:

  • 4 μεγάλα μήλα

  • 60γρ. καρύδια

  • 60γρ. σταφίδες

  • 60γρ. δάκρυα μαύρης σοκολάτας

  • 120γρ. νιφάδες βρώμης

  • 50γρ. ζάχαρη καρύδας

  • 1 κ.γ τζίντζερ

  • 1 κ.γ κανέλα

  • 2 κ.σ λάδι καρύδας

  • ξύσμα από ένα πορτοκάλι

Εκτέλεση:

  • Κόβουμε τα μήλα σε μικρά κομμάτια και τα πολτοποιούμε ελάχιστα στο μπλέντερ.

  • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να έχουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα.

  • Τοποθετούμε λαδόκολλα στο ταψάκι μας και ρίχνουμε το μείγμα.

  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά.

Tips:

Πρίν ψήσω την μηλόπιτα πρόσθεσα λίγες ακόμη σταγόνες σοκολάτας για έξτρα απόλαυση!






Commentaires


bottom of page