Υλικά:
4 μεγάλα μήλα
60γρ. καρύδια
60γρ. σταφίδες
60γρ. δάκρυα μαύρης σοκολάτας
120γρ. νιφάδες βρώμης
50γρ. ζάχαρη καρύδας
1 κ.γ τζίντζερ
1 κ.γ κανέλα
2 κ.σ λάδι καρύδας
ξύσμα από ένα πορτοκάλι
Εκτέλεση:
Κόβουμε τα μήλα σε μικρά κομμάτια και τα πολτοποιούμε ελάχιστα στο μπλέντερ.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να έχουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα.
Τοποθετούμε λαδόκολλα στο ταψάκι μας και ρίχνουμε το μείγμα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά.
Tips:
Πρίν ψήσω την μηλόπιτα πρόσθεσα λίγες ακόμη σταγόνες σοκολάτας για έξτρα απόλαυση!
Commentaires