top of page
Image by Brooke Lark

NutriBlog

Εικόνα συγγραφέαΔέσποινα Ξανθοπούλου

Μανιτάρια ψητά με κασέρι, φρέσκο βασιλικό και ντοματίνια!

Υλικά :

  • 3 μεγάλα μανιτάρια portobello

  • 6 μικρά ντοματίνια

  • 3 φέτες κασέρι χαμηλών λιπαρών ή 120γρ άπαχο τυρί

  • Φρέσκο βασιλικό

  • 3 κ.γ βαλσαμικό ξύδι

  • 1 κ.γ ελαιόλαδο

  • αλάτι και φρέσκο τριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση:

  • Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 1800 C.

  • Κόβουμε τα κοτσανάκια από τα μανιτάρια και τα γεμίζουμε με το κασέρι και τα ντοματίνια.

  • Τα τοποθετούμε στο ταψί πάνω από σε μια λαδόκολλα και τα αφήνουμε να ψηθούν για 15'.

  • Μόλις είναι έτοιμα, προσθέτουμε το φρέσκο βασιλικό, το αλάτι, το πιπέρι και το βαλσαμικό ξύδι.

  • Τέλος, ραντίζουμε με το ελαιόλαδο.



コメント


bottom of page