Υλικά :
3 μεγάλα μανιτάρια portobello
6 μικρά ντοματίνια
3 φέτες κασέρι χαμηλών λιπαρών ή 120γρ άπαχο τυρί
Φρέσκο βασιλικό
3 κ.γ βαλσαμικό ξύδι
1 κ.γ ελαιόλαδο
αλάτι και φρέσκο τριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 1800 C.
Κόβουμε τα κοτσανάκια από τα μανιτάρια και τα γεμίζουμε με το κασέρι και τα ντοματίνια.
Τα τοποθετούμε στο ταψί πάνω από σε μια λαδόκολλα και τα αφήνουμε να ψηθούν για 15'.
Μόλις είναι έτοιμα, προσθέτουμε το φρέσκο βασιλικό, το αλάτι, το πιπέρι και το βαλσαμικό ξύδι.
Τέλος, ραντίζουμε με το ελαιόλαδο.
コメント