Υλικά (για 1 μερίδα):
100γρ βρασμένο κους-κους
120γρ βρασμένα ρεβύθια
3 βασιλικούς χουρμάδες (ψιλοκομμένους χωρίς κουκούτσι)
40γρ τυρί φέτα ή 60γρ τυρί χαμηλών λιπαρών
1/2 ρόδι (καθαρισμένο)
Λεμόνι
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι, λίγο πιπέρι
Εκτέλεση:
Αφού βράσουμε για 5-7 λεπτά το κους-κους (σε αναλογία 1:1) , ρίχνουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ και ανακατεύουμε καλα με το κουτάλι.
Ετοιμάζουμε το dressing με το λεμόνι, το ελαιόλαδο και τα μυρωδικά μας περιχύνουμε στην σαλάτα και απολαμβάνουμε!!
Comments