top of page
Image by Brooke Lark

NutriBlog

Εικόνα συγγραφέαΔέσποινα Ξανθοπούλου

Κρύα σαλάτα με ρεβύθια, κους-κους και φέτα

Υλικά (για 1 μερίδα):

  • 100γρ βρασμένο κους-κους

  • 120γρ βρασμένα ρεβύθια

  • 3 βασιλικούς χουρμάδες (ψιλοκομμένους χωρίς κουκούτσι)

  • 40γρ τυρί φέτα ή 60γρ τυρί χαμηλών λιπαρών

  • 1/2 ρόδι (καθαρισμένο)

  • Λεμόνι

  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

  • Αλάτι, λίγο πιπέρι


Εκτέλεση:

  • Αφού βράσουμε για 5-7 λεπτά το κους-κους (σε αναλογία 1:1) , ρίχνουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ και ανακατεύουμε καλα με το κουτάλι.

  • Ετοιμάζουμε το dressing με το λεμόνι, το ελαιόλαδο και τα μυρωδικά μας περιχύνουμε στην σαλάτα και απολαμβάνουμε!!



Comments


bottom of page