top of page
Image by Brooke Lark

NutriBlog

Εικόνα συγγραφέαΔέσποινα Ξανθοπούλου

Ζουμερά κεφτεδάκια φούρνου!

Υλικά:

  • 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο

  • 2 μικρά κρεμμυδάκια (λιωμένα στο μπλέντερ)

  • 2 μικρές ντομάτες τριμμένες ή λιωμένες στο μπλέντερ

  • 8 κουταλιές της σούπας βρώμη

  • 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη

  • 1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη

  • Φύλλα φρέσκου δυόσμου (ψιλοκομμένα)

  • αλάτι, πιπέρι

Μέθοδος:

  • Αφου ζυμωσουμε πολύ καλά όλα μας τα υλικά, πλάθουμε τους κεφτέδες στο μέγεθος και σχήμα που επιθυμούμε.

  • Έπειτα σκεπάζουμε το μείγμα μας με μια μεμβράνη και το τοποθετούμε για τουλάχιστον 2 ώρες στο ψυγείο.

  • Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 200 βαθμούς και τοποθετούμε τα κεφτεδάκια στο ταψί αφού πρώτα το καλύψουμε με λαδόκολλα.

  • Τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 25-30 λεπτά ή έως ότου δούμε ότι είναι έτοιμα.

Καλή σας απόλαυση!





Comments


bottom of page