Υλικά:
1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
2 μικρά κρεμμυδάκια (λιωμένα στο μπλέντερ)
2 μικρές ντομάτες τριμμένες ή λιωμένες στο μπλέντερ
8 κουταλιές της σούπας βρώμη
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
Φύλλα φρέσκου δυόσμου (ψιλοκομμένα)
αλάτι, πιπέρι
Μέθοδος:
Αφου ζυμωσουμε πολύ καλά όλα μας τα υλικά, πλάθουμε τους κεφτέδες στο μέγεθος και σχήμα που επιθυμούμε.
Έπειτα σκεπάζουμε το μείγμα μας με μια μεμβράνη και το τοποθετούμε για τουλάχιστον 2 ώρες στο ψυγείο.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 200 βαθμούς και τοποθετούμε τα κεφτεδάκια στο ταψί αφού πρώτα το καλύψουμε με λαδόκολλα.
Τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 25-30 λεπτά ή έως ότου δούμε ότι είναι έτοιμα.
Καλή σας απόλαυση!
Comments