Συστατικά για 1 μερίδα:
60γρ ωμή κινόα
200ml νερό
1 μήλo
1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
1/4 κ.γ μοσχοκάρυδο
1 κ.σ μέλι
1 κ.σ πεκάν ή τριμμένα καρύδια
Εκτέλεση:
Ξεφλουδίζουμε και κόβουμε σε μικρά κομμάτια το μήλο.
Σε ένα μικρό κατσαρολάκι, ρίχνουμε την κινόα, το νερό, τα κομμάτια μήλου και το μοσχοκάρυδο.
Βράζουμε για περίπου 15 λεπτά μέχρι να μαλακώσει η κινόα(σε χαμηλή φωτιά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα).
Μόλις είναι έτοιμο το ρίχνουμε σε ένα μπολ και περιχύνουμε με το μέλι, την κανέλα και τους ξηρούς καρπούς της αρεσκείας μας.
Comments