top of page
Image by Brooke Lark

NutriBlog

Εικόνα συγγραφέαΔέσποινα Ξανθοπούλου

Muffins με μύρτιλλα!

Υλικά:

  • 1/3 φλιτζανιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις

  • 2/3 φλιτζανιού ρόφημα αμυγδάλου ή βρώμης

  • 1 κουταλιά της σούπας μπέικιν

  • 1/3 φλιτζανιού μέλι

  • 1/3 φλιτζανιού γιαούρτι χαμηλών λιπαρών

  • 1/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο

  • 1 αυγό

  • λίγο αλάτι

  • 1 φλιτζάνι μύρτιλλα

Εκτέλεση:

  • Σε ένα μεγάλο μπολ αναμειγνύουμε καλά το αλεύρι, το μπέικιν, το αυγό και το αλάτι.

  • Στην συνέχεια προσθέτουμε το φυτικό ρόφημα, το μέλι, το γιαούρτι, το ελαιόλαδο,τα φρέσκα μύρτιλλα και ανακατεύουμε.

  • Χωρίζουμε το μείγμα σε 6 φόρμες για μάφιν και ψήνουμε για περίπου 25 λεπτά στους 180 βαθμούς (σε προθερμασμένο φούρνο).

Καλή απόλαυση!



Comments


bottom of page