Υλικά (για 10 μπισκότα):
160γρ μπανάνα
15γρ λάδι καρύδας
100γρ βρώμη
30γρ τριμμένη καρύδα
1 κ.γ κανέλα
1/2 κ.γ αλάτι
25γρ δάκρυα σοκολάτας
Εκτέλεση:
Διαλέγουμε τις ώριμες μπανάνες για πιο γλυκιά γεύση και τις πολτοποιούμε με ένα πιρούνι.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, ρίχνουμε το λάδι καρύδας, την βρώμη, την τριμμένη καρύδα, την κανέλα και το αλάτι. Ψήνουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, ανακατεύοντας συνεχώς για να μην κολλήσουν.
Μόλις έχουμε ένα τραγανό αποτέλεσμα αποσύρουμε το τηγάνι από την φωτιά.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160ο C καιτοποθετούμε λαδόκολλα στο ταψί μας.
Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε τον πουρέ μπανάνας με το τραγανό μας μείγμα και τα δάκρυα σοκολάτας.
Πλάθουμε τα μπισκότα στο μέγεθος που θέλουμε και τα διακοσμούμε με λίγη ακόμη δάκρυα σοκολάτας.
Ψήνουμε στους 160ο C για 25-30 λεπτά.
Κάθε μπισκότο αποδίδει 99kcal!
Καλή απόλαυση!
Comments