top of page
Image by Brooke Lark

NutriBlog

Banana Pancakes

  • Εικόνα συγγραφέα: Δέσποινα Ξανθοπούλου
    Δέσποινα Ξανθοπούλου
  • 5 Μαρ 2021
  • διαβάστηκε 1 λεπτά

Έγινε ενημέρωση: 8 Απρ 2021

Υλικά:

  • 2 ώριμες μπανάνες

  • 2 κ.γ μπέικιν πάουντερ

  • 2 φλιτζάνια του τσαγιού ρόφημα αμυγδάλου

  • 2 φλιτζάνια του τσαγιού αλεύρι

  • 2 κ.γ λάδι καρύδας

  • 1 βανίλια

  • 1 κ.γ κανέλα

Εκτέλεση:

  • Σε ένα μπολ πατάμε τις μπανάνες με το πιρούνι μέχρι να γίνουν πουρές, προσθέτουμε το μπέικιν, το ρόφημα αμυγδάλου το αλεύρι, το 1 κ.γ λάδι καρύδας, την βανίλια και την κανέλα ανακατεύοντας καλά.

  • Ζεσταίνουμε ελαφρώς ένα μικρό αντικολλητικό τηγάνι λαδωμένο με 1 κ.γ λάδι καρύδας και ξεκινάμε να κάνουμε τα pancakes στο μέγεθος που θέλουμε.

  • Για επικάλυψη μπορείτε να προσθέσετε maple syrup, φρέσκα ή κατεψυγμένα φρούτα της αρεσκείας σας ακόμη και βούτυρα ξηρών καρπών.

Καλή απόλαυση!



コメント


bottom of page